Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик|Гірки|Каруселі|Гойдалки|Полтавська область

24.09.2015. Ще один дитячий майданчик облаштували у "Почапцях"

У мікрорайоні "Почапці" встановили ще один дитячий майданчик. Дорослі і діти розчистили занедбану територію та перетворили її на благоустроєну зону для активного дозвілля дітвори. За словами голови ради цього мікрорайону, депутата міської ради Григорія Семененка, майданчик створений силами жителів мікрорайону, з урахуванням потреб різних вікових категорій дітей. Тут вони зможуть знати свою справу: займатися спортом та навчатися.

Коли перший раз збиралися на суботник, то мешканці були не дуже активними, а от вдруге - працювали з ентузіазмом, - розповідає Григорій Семененко. Другий майданчик вдалося облаштувати набагато швидше. З коштами та обладнанням допомагали підприємці, депутати та місцева влада. Кошти з міського бюджету на реалізацію програми "Місто без околиць", у першу чергу, надають тим, хто долучається до співфінансування робіт, - зазначив на відкритті майданчика міський голова Сергій Соломаха.

- За останній час ми багато таких майданчиків відкрили саме у віддалених мікрорайонах міста, там де брали участь не обов’язково якийсь один спонсор, міська рада, а приймала участь громада. Там, де активний депутат, де активна позиція вуличних комітетів, там завжди появляється такий осередок, який ми сьогодні бачимо.

Карусель, гірка, гойдалка, пісочниця, шкільна дошка та елементи для занять спортом тепер на і вул. Почапці, 37. Це вже друга благоустроєна територія для дозвілля дітей за 2015 рік. Відкриття нового дитячого майданчика стало справжнім святом у мікрорайоні. Допізна там лунали радісні дитячі голоси та пісні, які виконували маленькі солісти цього ж мікрорайону.

Детский городок, детские беседки, качели, горки, карусели, игровые комплексы, спортивные площадки, гимнастические комплексы, оборудование для детских спортивных игровых площадок