Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик Черкаси Черкаська область

21/08/15. У черкаському садочку № 55 "Лісовий куточок" більше 200-т вихованців, а територія закладу сягає більше гектара. Педагоги й діти під час прогулянок послуговуються ігровими майданчиками та павільйонами 80-х років. Вже за кілька днів на подвір'ї дитсадка з'явиться казковий майданчик із гойдалками та гірками.

- У нашого садочка багато проблем, найбільше - від вандалізму, підлітки руйнують створене руками батьків та колективу, - жаліється завідувачка дитсадка Юлія Ідес. - Коли Олександр Романович запропонував допомогу, ми радо погодилися, бо самотужки новий майданчик ми б не встановили. Я проглядала прайси - то ціни там від 22-х до 37-ми тисяч гривень.

Вона каже, що в пріоритеті був ремонт харчоблоку. Сьогодні він завершений, тож можна братися за благоустрій території. Крім нових конструкцій для ігор, тут покращать освітлення. Працівники дошкільної установи сподіваються, що це мінімізує розкрадання та псування майна садка.

- Сьогодні зранку відвідав садочок, яким опікуюся вже кілька років поспіль, - розповів секретар, депутат міської ради Олександр Радуцький. - Подивився, як тривають роботи, поспілкувався з вихователями. Думаю, після встановлення нового майданчика тут справді буде лісовий куточок.

Він додав, що серед проблем 55-го садочку - нестача місць для дітей у ньому. Так, торік до нього так і не потрапило більше півсотні малюків. Проблему обіцяє вирішити спільно з депутатським корпусом. Передусім потрібно віднайти відповідні приміщення та повернути старі, які використовують не за призначенням.

Детский городок, детские беседки, качели, горки, карусели, игровые комплексы, спортивные площадки, гимнастические комплексы, оборудование для детских спортивных игровых площадок