Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий ігровий майданчик|Ігрові комплекси|Тернопіль|Тернопільська область

10.07.15. В одному з райцентрів Тернопільщини з’явився модернізований дитячий майданчик

Приємною несподіванкою для жителів Збаража став новий дитячий майданчик, що днями з’явився у вказаному райцентрі. Урочисте відкриття ігрового майданчика, на якому побував голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, відбулося вчора, 9 липня.

Відтепер у вільному доступі для малечі — яскраві різнокольорові гойдалки, гірки, столик зі стільцями, нові лавки та інші різноманітні й цікаві для дітей речі.

«Під час гри діти пізнають світ, до того ж проведення дозвілля на подібних майданчиках складає основу для формування здорового способу життя у майбутньому, — підкреслив голова Тернопільської ОДА Степан Барна. — А це, відповідно запорука здорової нації. Наші нащадки повинні бути сильними і духом і тілом».

До слова, Степан Барна вручив державну нагороду — почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» Петрові Королю. Відомий тренер і власник клубу «Чемпіон» вже протягом 37 років тренує дітей. Серед його вихованців — переможці обласних, українських та міжнародних турнірів, а головне багато тих, хто загартував разом з ним тіло і дух.