Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики|Чернігів

Новий дитячий майданчик у Чернігові

Перший дитячий ігровий майданчик цього року відкрили в Чернігові. Справжнє дитяче містечко з'явилося на вулиці Рокосовського. Днями його змонтували завдяки Благодійному фонду «Поліський оберіг» та його засновнику народному депутату України Владиславу Атрошенко

Він переконує, що маленькі чернігівці гідні щасливого дитинства, а тому він буде допомагати дітям, скільки у нього вистачить сил. «Зараз дуже складна ситуація, - розповідає Владислав Атрошенко. – В країні війна, та дитинство не можна перенести. Діти мусять рости з вимогою часу. До «Поліського оберегу» постійно звертаються батьки з проблемами дитячого дозвілля. І ми вирішили, що будемо їм допомагати».

Батьки радіють такому містечку. Переконують, тепер гратися на гірках і гойдалках безпечно і цікаво. Мама Тетяна розповідає, що до встановлення майданчика їм доводилося шукати собі розваг де-інде. «Ми ходили по інших дворах. Та у нашому районі немає місця для малюків, - розповідає Тетяна. – Моєму сину ще немає двох років, та у нього стільки було радості, коли ми вийшли на подвір'я, а тут такий майданчик». Майданчик з тринадцяти елементів: тут і гірки, і гойдалки, і стінки. Усе безпечне і відповідає державним сертифікатам якості.

Програма «Здійснимо дитячі мрії разом» розпочалася ще два роки тому. За цей час у чернігівських дворах уже з'явилося більш двох десятків ігрових майданчиків. Цьогоріч змонтують ще десять. Наступними щасливцями стануть дітлахи вулиць Любецька та Рокосовського. А найближчим часом планують встановлювати й спортивні майданчики для підлітків. «Я сам займаюсь спортом, - розповідає ініціатор програми «Здійснимо дитячу мрію» народний депутат Владислав Атрошенко. – А тому я знаю, як необхідно сьогодні підліткам займатися спортом. Адже спорт – це життя. І сьогодні не кожен може заплатити гроші за тренажерний зал, а от вийти у двір може кожен».

Детские площадки, игровые комплексы, детский городок, качели, качалка-балансир, качалка на пружине, детские горки, спортивные площадки, уличные тренажеры, спортивные комплексы,Чернигов