Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик|Стрий

Дитячий майданчик|Стрий

16.07/15. У СТРИЮ ВІДКРИВСЯ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК

В передвиборчий період ми, зазвичай, щоразу чуємо багато привабливих обіцянок, які, проте, так і залишаються тільки задекларованими у програмах, та, на жаль, не знаходять своєї реалізації у реальному житті. Та все ж є і приємні винятки, коли для людини дотримання свого слова є справою честі, а не будь-якої вигоди чи суто піар-кроком. І тоді проголошені проекти перетворюються в реально втілені справи.

До категорії людей, які не кидають слів на вітер, належить відомий у нашому місті приватний підприємець, депутат Стрийської міської ради Роман Гірник. Його любов до рідного міста знаходить відображення у багатьох благодійних справах. А недільного дня він зробив щедрий і приємний подарунок для жителів будинків, що розташовані неподалік магазину «Джміль», в районі вулиць Новаківського-Ленкавського. Власником цього магазину є саме Роман Гірник. Він зробив уже багато для облагородження території поряд. А тепер відбулося відкриття дитячого майданчика.

Ця подія, завдяки старанням підприємця, перетворилася на справжнє свято для мешканців мікрорайону. Все відбулося без жодної хвилини офіціозу і навіть без представлення присутнім благодійника. Хоча весь час він знаходився поряд, разом із своєю маленькою донечкою, яка, як і всі дітлахи, то бавилася у пісочку, то радісно злітала вгору на гойдалці.

Головними і єдиними виступаючими були Левко Бебешко і його постійна супутниця Ліда. І, як завжди, коли виступають ці артисти, довкола імпровізованої концертної площадки панували радість, сміх і щире захоплення. При чому, активними в іграх, конкурсах і танцях були не тільки дітлахи, а й дорослі: інколи хочеться сонячної погожої днини повернутися у дитинство. Задоволення від дійства примножувалося щедрими призами й подарунками. Здається, того дня без морозива, цукерок, шоколадок не залишилося жодної дитини.

А на завершення програми відбувся розіграш призів по акції, яка діяла довгий період у магазині «Джміль». У спеціальній прозорій скриньці зберігалися чеки на суму від 150 гривень за будь-який товар, придбаний у цьому ж магазині. Дитячі рученята навмання вибирали чеки, власникам яких вручали призи, серед яких були міксер, електрочайник, плойка, надувний дитячий басейн, укомплектований шкільний рюкзак і головний приз – TouchPad!

Свято минуло, але головний подарунок, який було зроблено для всіх жителів мікрорайону – яскравий дитячий майданчик - залишився.