Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий спортивний ігровий майданчик|Черкаська область

16.06.15.Руській поляні відкрили дитячий майданчик

Радість. Посмішки. Щасливі обличчя. Для дітей, які проживають у селі Руська Поляна, 13 червня відбулося справжнє свято – відкриття дитячого спортивно-ігрового майданчика. Подарували маленьким руськополянцям містечко для веселого та активного відпочинку органи місцевого самоврядування, інформує прес-служба Черкаської РДА.

Радість дітей та їхніх батьків розділили керівники району – голова державної адміністрації Костянтин Омаргалієв та голова районної ради Анатолій Яріш.

– Сьогодні у селі справжнє свято – тому що навколо нас радісні й щасливі діти, наше майбутнє. Все що ми робимо сьогодні – для них і заради них. Хочу подякувати всім, хто допоміг реалізувати та організувати таке масштабне дійство. Окремо слова подяки адресую нашим активістам – Руськополянській козацькій сотні, – які завжди долучаються до всіх добрих справ, що реалізуються в селі. Безумовно, тільки гуртом, спільними зусиллями ми зможемо покращити рівень життя наших жителів, забезпечити соціально-економічний розвиток села, – зазначив у вітальному слові сільський голова Андрій Шапран, наголосивши, що подібні майданчики будуть облаштовані і в інших мікрорайонах села.

Новозбудований майданчик забезпечено усім належним і травмобезпечним ігровим устаткуванням – гірками, гойдалками та каруселями. Спортивний комплекс розрахований на старшу вікову групу. Загалом це не лише змістовний і безпечний відпочинок для дітей, а й справжня окраса центрального стадіону, де його було облаштовано.

Не зволікаючи, малі руськополянці спробували майданчик своїми, дитячими методами.

– Це найкраще місце відпочинку у селі. Тепер нам з друзями буде де розгулятися, – поспіхом каже Тіна Деркач, вибираючись на гірку.

Дитяче свято тривало протягом кількох годин – адже передбачало і концертну програму за участі самих малих руськополянців, і конкурси малюнків на асфальті, і спортивні змагання з подарунками, медалями, грамотами та призами, також безкоштовне морозиво для всіх дітей від місцевих підприємців. А ще морально і матеріально відзначили односельців, які активно долучилися до підготовки та проведення заходу, зокрема Вініаміна Коваленко, Тамару Гладун, В’ячеслава Гладуна, Лесю Деркач, Діану Ткаченко, Ігора Ненаду, Юрія Холодницького. Фелікса Зольдіна та Олену Черненко. Кожному було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.