Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик|Спортивні майданчики|Харківська область

03.06.15. У селі Глибоке Харківського району відкрили дитячий майданчик

У середу, 3 червня, урочисто відкрили у селі Глибоке Харківського району новий дитячий майданчик. Оглянути, як реалізовано міні-проект – переможець обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє!», приїхала перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко.

Також на дитячому святі були присутні голова Харківської районної ради Михайло Третяк, Глибоцький сільський голова Юрій Кудіков, ініціативна група територіальної громади на чолі з Ольгою Бітьковою, вихованці місцевого дитячого садка, учні початкової школи, мешканці сіл Глибоке та Стрілече.

З обласного бюджету на реалізацію проекту виділено 50 відсотків коштів, а це 10 тис. грн. кошти Глибоцького сільського бюджету склали 5 тисяч. Ще 5 тис. грн. виділено було з бюджету Харківської районної ради.

Вітаючи селян та місцеву дітвору з відкриттям майданчика, Олена Олешко повідомила, що невдовзі поруч з’явиться спортивний майданчик з тренажерами.

«Мені дуже приємно вітати усіх вас, шановні друзі, з приємною подією. На цьому майданчику тепер бавитиметься місцева дітвора. Я бачу, що у вашого села є чимало перспектив, адже дітей тут дуже багато. Завдяки своїй ініціативності, ви, переконана, зможете зробити усі корисні справи, що запланували. А Харківська обласна рада зажди надаватиме підтримку», - сказала Олена Олешко.

За словами Юрія Кудікова, влітку заплановано встановити на території сільської ради чотири ігрові та два спортивні майданчики на загальну суму 158 тис. грн. за рахунок коштів місцевого бюджету та зусиль територіальної громади сіл Глибоке та Стрілече.