Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі ігрові майданчики|Чернігів

14.05.15. На Чернігівщині «Здійснюють дитячі мрії»

Відкриття сучасного безпечного ігрового майданчика з 25-ти елементів відбулося у одному із дворів обласного центру. Облаштування дитячої території вже традиційно перетворюється на свято не лише для дітей кількох сусідніх дворів, а й для їх мам, батьків, дідусів і бабусь.

Так сталося і цього разу. Це виявилося можливим завдяки підтримці голови наглядової ради благодійного фонду «Поліський оберіг», народного депутата України Владислава Атрошенка: Чернігівщиною крокує благодійний проект «Здійснимо дитячі мрії разом».

Крім традиційних розваг, таких як твістинг та аквагрим, майстер-клас з виготовлення виробів із солоного тіста, фотоконкурсу «Наш дружний двір» дітлахи мали змогу взяти участь у спортивній частині заходу, яка була організована та проведена обласним осередком Національного олімпійського комітету України та міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

До програми змагань «Свято нашого двору» входили: індивідуальні змагання з віджимання, підтягування, стрибків на скакалці, «Дартсу» та веселих естафет.

Підсумком заходу стало нагородження переможців, призерів та учасників. Грамоти, сувеніри, солодощі та іграшки були надані благодійним фондом «Поліський оберіг».