Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий ігровий майданчик|Облаштування дитячих майданчиків|Знам’янка| Кіровоградська область

Дитячий ігровий майданчик|Облаштування дитячих майданчиків|Знам’янка| Кіровоградська область

Відкриття нового ігрового майданчика у смт. Знам’янка Друга

Виконуючи передвиборчу програму 2010 року, селищний голова за підтримкою депутатського корпусу продовжує втілювати плани в життя, а саме - встановлювати дитячі ігрові майданчики на території селища.

Протягом минулих років вже було обладнано майданчики у парку відпочинку біля селищного Будинку культури, на вулицях 1 Травня та Ананьєва. І ось нарешті, дійшла черга до мікрорайону «Кущівка». Всі роботи, починаючи з підготовки місця для розташування та завершуючи відкриттям майданчика, було виконано за 4 дні за участю депутата міської ради Кузіна Олега Миколайовича.

Незважаючи на несприятливі погодні умови, мешканці цих вулиць до пізнього вечора працювали, щоб встигнути до 1 червня встановити всі ігрові приладдя, пофарбувати та інше. До речі, мешканець провулку Шмідта, учасник АТО Рудий Сергій Олександрович, який приїхав додому у відпустку на п’ять днів, три з них провів на облаштуванні майданчика. Відгукнулися всі, хто був в змозі фізично працювати. Щоб малюки запам’ятали своє дитинство як кольорову казку, батьки розмалювали майданчик різнокольоровими фарбами, які надав приватний підприємець Єрохін В.М.

І ось, 1 червня, в день відкриття майданчика радості малюків не було меж. Вони із задоволенням гралися та позували перед фотокамерою. Теж саме можна сказати і про дорослих – батьки не скривали радості і гордості за виконані роботи. Селищний голова Філіпенко С.І., секретар селищної ради Сєдова І.А., депутат селищної ради Лазарєва Н.В. та депутат міської ради Кузін О.М. побажали дітворі та їх рідним міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку та подарували набір іграшок