Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий ігровий майданчик|Ігрове дитяче містечко|Дитячі гірки|Гойдалки|Зіньків|Полтавська область

03.06.15. ЗІНЬКІВСЬКА ДІТВОРА ПОДАРУНОК ОЦІНИЛА

31 травня цього року до Міжнародного дня захисту дітей у міському дитячому парку відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика. Цей подарунок маленьким жителям Зінькова зробив народний депутат України Олег Кулініч.

На відкриття нового майданчика зібралася малеча та їх батьки. Завітали на свято народний депутат України Олег Кулініч, в.о голови Зіньківської райдержадміністрації Віталій Панченко, Зіньківський міській голова Сергій Максименко, начальник відділу освіти Зіньківської РДА Юрій Дахно. Вони звернулися до дітей та дорослих з побажаннями миру та добра.

«Я хотів би привітати всю зіньківську дітвору, привітати вихователів, вчителів з Днем захисту дітей, побажати нашим діткам щасливого майбутнього, миру добра і достатку», — побажав міський голова С.Максименко.

«Перш за все, хотів би привітати всіх Зіньківчан та гостей міста з великим релігійним святом Святої Трійці і хай це велике свято принесе на нашу землю мир.

Сьогодні ми відмічаємо міжнародний День захисту дітей, це свято стало традиційним як у нашій державі так і в нашому місті. І це подарунок для самих маленьких мешканців Зінькова. Це дуже важливо, коли дитина проводить свій вільний час у відповідних умовах.

Це вже третій майданчик, який я дарую нашому рідному місту. Парк з кожним роком стає кращим і я вже можу стверджувати, що наш парк один з кращих дитячих парків в області. Давайте разом робити все, щоб це було прекрасним місцем для відпочинку і дозвілля. Тому треба всім нам: і батькам, і дітям берегти ці споруди, тому що вони, на сьогоднішній день, вартують великих коштів», — підсумував Олег Кулініч.

Працівниками Будинку дитячої та юнацької творчості на імпровізованій сцені був організований цікавий змістовний концерт, учасниками якого стали талановиті зіньківські діти, яким були вручені подарунки.

Спеціально для дитячих розваг у ігровому дитячому містечку були встановлені гірки, гойдалки. Хлопчики та дівчатка відразу ж їх випробували. Сяючі і щасливі дитячі оченята та посмішки довели, що подарунок їм сподобався.