Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Спортивні майданчики| Майданчики для заняття спортом «Street WorkOut»|Луцьк

Спортивні майданчики| Майданчики для заняття спортом «Street WorkOut»|Луцьк

07.04.2015. У Луцьку відкрили перший майданчик у стилі «Street WorkOut»

Спорт – запорука фізичного здоров’я нації. У Луцьку розпочинається масштабний проект – у міських дворах з метою пропаганди здорового способу життя, хочуть встановити майданчики в стилі «Street WorkOut» для заняття спортом. Перший такий показовий майданчик Фонд Ігоря Палиці “Новий Луцьк» відкрив у Всесвітній день здоров’я, 7 квітня, на березі річки Стир, у центральному парку імені Лесі Українки.

Старший викладач інституту фізкультури та здоров’я СНУ імені Лесі Українки, майстер спорту з поліатлону, чемпіон світу з лижних гонок серед ветеранів, переможець етапу кубку світу з ролерного поліатлону Микола Білера на новий майданчик потрапив випадково.

«Біжу по дамбі і дивлюся містечко виросло. У наш час зазвичай руйнують все, а тут - побудували», - дивується чемпіон світу.

Ідея облаштувати такі майданчики належить засновнику Фонду Ігоря Палиці “Новий Луцьк“, зазначає голова правління Фонду «Новий Луцьк». «Створення такого майданчику - ініціатива Ігоря Петровича, адже він сам - поціновувач здорового способу життя і щодня знаходить час для спорту. Сьогодні наявність таких майданчиків - необхідність, вони популяризують здоровий спосіб життя, сприяють залученню дітей та молоді до занять спортом і створюють позитивний імідж міста. Місце для влаштування майданчика обрали саме це, оскільки тут щодня займається чимало лучан, серед яких і представники громадських організацій і школярі», - пояснив він.

Під час відкриття майданчику голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк повідомив, що Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» оголошує конкурс на встановлення 25 вуличних спортивних майданчиків для занять в стилі «Street Workout» прибудинкового формату у місті Луцьку. Для участі у конкурсі потрібно принести колективний лист-звернення від жителів будинку із підписами мешканців (близько 50). Конкурс триватиме до 1 червня 2015 року. За отриманням детальнішої інформації можна звернутись у приймальню Фонду.

«Особливо майданчики потрібні для молоді. Нехай трішки виходять з тих барів, повертаються до природи», - каже Ольга Табачук з громадської організації «Свіча».

Заступник голови правління ГО «Асоціації любителів фізичної культури та зимового плавання» Петро Леонтьєв розповів, що вже декілька років вони просять допомоги з облаштуванням подібного майданчика в різних державних установах. Для них ініціатива Ігоря Палиці була великим здивуванням та «подарунком долі».