Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик|Ігровий комплекс|Львів|Львівська область

28.04.15 У Франківському районі відновили дитячий майданчик

У рамках кампанії «З нами місто розквітає», відновлено дитячий майданчик на перехресті вулиць Сахарова-Богуна.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Тут демонтовано старі елементи дитячого майданчика, встановлено новий дитячий комплекс та відновлено стіну житлового будинку, яку розмалювали молоді художники. Також там встановлено місця для сидіння, викладено доріжки з бруківки та освітлено територію.

Дитячий майданчик розпочали відновлювати на початку місяця, з ініціативи «Об’єднання «Самопоміч» та за участі Франківської райадміністрації, колективу ресторанів McDonald’s та комунальних підприємств «Львівсвітло», «Львівелектротранс», «Зелений Львів». Загальна вартість облаштування складає близько 70 тис грн.

На відкриття до Львова завітав Рональд Макдональд, всесвітньовідомий символ МакДональдзу. Разом із дітьми він грався на вже відновленому дитячому майданчику.

«Наша мета – об’єднувати міську владу, бізнес, громадські організації та мешканців міста задля досягнення спільної цілі – зробити Львів комфортнішим, – зазначив Андрій Шевців, радник міського голови. – Сьогодні також важлива турбота про тих, хто потребує. Тому на відкритті дитячого майданчика Рональд бавиться і з дітками, які потребують додаткової опіки та уваги, зокрема – діти учасників АТО й діти, позбавлені батьківського піклування».

Як відзначив голова Франківської райадміністрації Руслан Кандибор, до кінця року в районі планують відновити ще 6 таких майданчиків.

«Ми дбаємо про свої дитячі майданчики. Немає таких, які були б у занедбаному стані. Якщо ж вони й з’являються, нас одразу інформують мешканці, і ми, силами ЛКП, намагаємось вирішити проблему. Цьогоріч заплановано відновити ще 6 майданчиків – цим займається управління молоді, сім’ї та спорту міськради. Для нашої райадміністрації також передбачено 50 тис грн на ремонт майданчиків. Тож, використовуючи частину цих коштів, ми облаштували заново той ігровий майданчик, який був тут із 70-х років», – розповів Р.Кандибор.

Детские площадки, игровые комплексы, детский городок, качели, качалка-балансир, качалка на пружине, детские горки, спортивные площадки, уличные тренажеры, спортивные комплексы, Львовская область