Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Спортивний майданчик|Київ

Спортивний майданчик|Київ

Відбулось відкриття оновленого спортивного майданчика

24 червня 2014 року в рамках проекту «Здоровим і спортивним бути модно» фонд Миколи Томенка «Рідна країна» спільно з Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією відкрили оновлений спортивний майданчик по проспекту Оболонському.

У відкритті взяли участь радник Президента України, засновник фонду «Рідна країна» Микола Томенко, перший заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимир Авраменко та голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Тихонов.

Під час відкриття відбулися спортивні ігри з баскетболу, футболу, настільного тенісу, в яких разом з маленькими спортсменами позмагались почесні гості. Кращі маленькі спортсмени мікрорайону були нагороджені призами.

Це не перший і не останній спортивний майданчик, який будується в рамках акції, адже одним з головних обов'язків державної влади є піклування про здоров'я, цікаве дозвілля підростаючого покоління. Крім того, так приємно бачити радісні посмішки на обличчях малечі.

Дитячі майданчики, ігрові комплекси, дитяче містечко, дитячі альтанки, гойдалка, гойдалка-балансир, ігровий дитячий майданчик, качалка на пружині, дитячі гірки, спортивні майданчики, вуличні тренажери, Київ