Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики. Купити дитячий ігровий майданчик у Києві. Низькі ціни від виробника

Дитячі майданчики в Києві — це одне з улюблених місць дозвілля більшості дітей, адже перебуваючи на свіжому повітрі під час ігри діти розвиваються, вчаться взаємодіяти з навколишнім світом, пізнають фізичні можливості свого тіла.

Щороку у Києві дитячих майданчиків стає все більше. З'являються у дворах, парках, дитячому саду, в школах не лише нові дитячі ігрові майданчики, а й відновлюються наявні. Бо міська влада Києва приділяє велику увагу активному способу життя, здоров’ю дітей і підлітків.

Основним обладнанням дитячого ігрового майданчика є:

- Дитячі гойдалки, каруселі, за допомогою яких розвивається координація і вестибулярний апарат;

- Ігрові комплекси, гірки, які розвивають фізичні здібності;

- Пісочниці - розвивають розумові здібності, мислення, логіку.

У компанії Альміда, яка є виробник дитячих майданчиків, можна купити ігрові комплекси, дитячі містечка, гойдалки, каруселі по ціні від виробника. Наші дитячі майданчики є не тільки безпечними, багатофункціональними, якісними, а й комфортними, яскравими і будуть цікаві кожній дитині у колі друзів весело провести час на свіжому повітрі.

Для того, щоб купити дитячий майданчик в Києві, Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих майданчиків , на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.