Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики Київ. Купити дитячі ігрові майданчики в Києві та в Україні

Київ – місто, наповнене активним життям та постійним рухом, місто, де переплітаються історія й сучасність, традиції та дух змін. Київ – це світ дорослих і дітей, країна відкриттів та натхнення. Найменші його мешканці мріють і творять, втілюючи свої фантазії в іграх. Дитячі майданчики Київ – це своєрідний клуб на відкритому повітрі. Різні ігрові комплекси в Києві створені для того, щоб діти відпочивали та рухалися, веселилися і спілкувалися між собою.

Дорослі, як ніколи раніше, мають дбати про активний відпочинок своїх чад на свіжому повітрі. А дитячий майданчик в Києві– це й веселе гойдання на гойдалки - балансири, каруселі та гойдалці. Дитячі ігрові майданчики Київ – це впевнений рух по драбині та підтягування на акробатичних кільцях; швидке спускання з гірки та виготовлення цікавих форм з піску. Фізичну активність, комунікативність, творчість та вміння товаришувати розвивають у дітей саме ігрові комплекси.

Дитячі ігрові комплекси від компанії Альміда - мають безліч варіативних кольорових та яскравих частин на будь-який смак: башта, драбина -лазилка, гірки, гойдалки, шведські стінки, ліани, турніки, балансири, каруселі, пісочниці, дитячі ігрові будиночки, качалки на пружині.

Купити дитячі ігрові майданчики від виробника в Києві можна звернутися до [/b] наших менеджерів или написати заявку дитячі майданчики Київ, на нашу електронну адресу almida@ukr.net.