Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики|Обладнання дитячих майданчиків|Виробництво ігрових майданчиків

Дитячі майданчики вже давно стали невід'ємною частиною життя як дітей, так і дорослих. Як правило всі найкращі спогади з дитинства припадають на час, проведений за іграми у дворі з друзям.

Пісочниці, гірки, гойдалки, каруселі – без цього не виростає жодна дитина. Але, тим не менш, обладнання дитячих майданчиків вдосконалюється з кожним роком.

Обладнання дитячих майданчиків, включаючи усі види ігрових і розвиваючих елементів, наприклад гойдалки дитячі будиночки або ціле дитяче містечко, розроблені спеціально для успішного фізичного і інтелектуального вдосконалення дитини. Професійно зроблене ігрове устаткування дозволить вашим дітям відчувати себе комфортно і безпечно. При розробці проекту ігрових комплексів ми уважно підходимо до вікового бар'єру дітей.

Сучасне виробництво дитячих майданчиків неможливо уявити без використання різноманітних конструктивних матеріалів, що забезпечать майданчики достатньою міцністю, стійкістю до впливу навколишнього середовища, екологічну безпеку.

Дитячі майданчики, їх виробництво вимагає ретельного підбору матеріалів і комплектуючих. Кожен елемент конструкції проходить ретельну обробку антисептичними засобами. Всі деталі відполіровані, діти не отримають травми у вигляді подряпин, скалок.

Виготовлення дитячих майданчиків неможливо уявити без фарбування елементів конструкції в яскраві кольори. Для цього використовується технологія фарбування екологічно чистими порошковими і алкідними фарбами, стійкими до ультрафіолету, атмосферного впливу.

Конкурентні переваги наших дитячих майданчиків:

Оперативність виготовлення і постачання (до 20 днів);

На виробництві постійно в наявності велика кількість стандартних елементів;

Макимальна безпека від травм ігрових і спортивних майданчиків;

Відсутні небезпечні зони у вигляді відкритих отворів;

Оригінальна форма і стильний вид.

Тривалий термін експлуатації. Максимально міцні конструкції основних (метал із захисним покриттям) і декоративних елементів,виконані до того ж з нетоксичних матеріалів дозволяють експлуатувати довгий час.

Для того що б, купити дитячі майданчики, ігрові комплекси, дитячий майданчик, гойдалка, гойдалка-балансир, качалка на пружині, дитячі гірки, ігрові будиночки, спортивні майданчики від виробника в Україні та
здійснити професійний монтаж на вулиці, і доставку за доступними цінами Ви можете звернутися нашим менеджерам або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.

Дитячі ігрові містечка, дитячі вуличні майданчики, ігрові комплекси, гойдалки, гойдалка-балансир, качалка на пружині, дитячі гірки, спортивні майданчики, вуличні тренажери, спортивні комплекси, гімнастичні комплекси, Київ та область, Полтава і область, Харків і область, Дніпро і область, Херсон і область, Кропивницький. Кіровоград і область, Суми і область, Одеса і область