Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий ігровий комплекс

Дитячий ігровий комплекс - це весела гра і фізичний розвиток дитини, і можливість відпочити для батьків.

Сучасні спортивно-ігрові комплекси надають можливість розваги на свіжому повітрі одразу цілому дитячого колективу . Сьогодні дитячі ігрові комплекси розробляються так, щоб дитина могла з допомогою гри фізично розвиватися. Кожен елемент ігрового комплексу орієнтований на тренування і розвиток різних фізичних навичок малюка. Так, вертикально розташовані сітки, стінки та канати сприяють розвитку фізичної сили і координації рухів, розгойдуються конструкції розвивають у нього почуття рівноваги, а гойдалки, допомагають дитині відчути почуття ритму. Крім того, всі ті рухи, які дитина робить, граючи на ігрових комплексах, сприяють не тільки зміцненню м'язів і розвитку фізичних навичок, але і стимулюють в організмі обмін речовин, тренують витривалість, а разом зі свіжим повітрям, на якому постійно перебуває дитина, вони сприяють його загартовування.

Ви можете купити дитячий ігровий комплекс на будь-який смак і колір: від стандартних моделей до моделей тематичної спрямованості: у вигляді різних автомобілів, автобусів, швидкої допомоги, трамвая, паровозика, локомотива, аеропланів, вітрильника...

Такі дитячі ігрові комплекси не дадуть вашій дитині нудьгувати.

Купити дитячі ігрові комплекси виготовлені компанією «Альміда» і здійснити професійний монтаж, а також доставку ігрового комплекса для дітей в будь-яке місто України: Київ, Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Луганськ, Севастополь, Вінниця, Макіївка, Сімферополь, Херсон, Полтава, Бучач, Лубни, Чернігів, Канів, Миргород, Енергодар, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Горлівка, Рівне, Кіровоград, Світловодськ, Сміла, Люботин, Ізмаїл, Дніпродзержинськ, Чернівці, Кременчук, Комсомольськ, Івано-Франківськ, Чернівці, Тернопіль, Біла Церква, Луцьк, Краматорськ, Шостка, Мелітополь, Керч, Нікополь, Сєвєродонецьк, Слов'янськ, Бердянськ, Ужгород, Алчевськ, Павлоград, Євпаторія, Умань, Ялта, Феодосія, Лисичанськ, Кам'янець-Подільський, а також у будь-який населений пункт України, Ви можете звернутися нашим менеджерам або написати заявку на дитячий ігровий комплекс, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.