Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Облаштування дитячого майданчика

Дитячий майданчик - територія, на якій розташовані елементи дитячого вуличного ігрового обладнання з метою організації змістовного дозвілля.

Облаштовуючи дитячий майданчик, не можна забувати про дитяче сприйняття. Те, що з точки зору дорослої людини виглядає привабливим, дітям може здатися незрозумілим і чужим. Щоб Ваш двір став дійсно улюбленим місцем для дітей, і залишив в їх пам'яті найяскравіші спогади, слід серйозно продумати дизайн і розташування дитячого ігрового обладнання на дитячому майданчику.

При облаштуванні дитячого майданчика потрібно врахувати:

- вік, стать дитини та її потреби

Дітям у віці від 3 до 10 років, частіше за все подобається все яскраве і казкове. Дитячий майданчик, всі елементи якої виглядають саме такими, напевно доведеться їм по-душі. Наприклад, [b] дитячий будиночок, в якому дитині так легко уявити себе в казковій чарівній країні, він викличе асоціації з улюбленою казкою, таємничістю, чарами. Іноді дитячі будиночки будують окремо, іноді поєднують з гіркою або пісочницею. Поруч часто розташовують пісочниці з навісами - грибками від палючого сонця і негоди і гойдалки на міцних стовпах. Всі разом повинно утворювати єдиний архітектурний ансамбль, що гармонує з вашим основним ландшафтом. Важливо, щоб з самого юного віку дитина вчилася розуміти і відчувати красу і гармонію у всьому навколишньому. Дитячий майданчик важливо розташувати так, щоб діти, що грають, наприклад, в пісочниці або катаються на гойдалках, були добре видні Вам і з вікна будинку і з основного ділянки. Тоді і Вам буде спокійніше, що малюки весь час у Вас на увазі.

Дітям 10-12 років в пісочниці вже не цікаво. Та й гойдалки, мабуть, не той спортивний снаряд, який зацікавить активного підлітка. Значить, слід врахувати, що рано чи пізно, дещо на дитячому майданчику доведеться замінити. Наприклад, місце пісочниці можуть зайняти спортивні комплекси або ігрові спортивні стінки. В залежності від величини дитячого майданчика, можна скомбінувати кілька споруд і створити цікаву спортивно-ігрову композицію. І, звичайно ж, не варто забувати про такі необхідних елементах на дитячому майданчику, як лавки, вуличні столи, дитячі веранди і малі архітектурні форми.

- місце розташування, оточення і освітлення

- безпека дітей

Навколо дитячого майданчика не повинно бути огорож та споруд, що закінчуються гострими кутами і кінцями, колючих чагарників і всього того, що може нашкодити і покалічити.

- якісне та надійне виконання робіт

Компанія «Альміда» пропонує обладнання для облаштування дитячого майданчика, а саме: гірки, каруселі, гойдалки, гойдалки на пружині, гойдалки-балансир, дитячі будинки, альтанки, ігрові комплекси, спортивні комплекси, дитячі містечка та інше ігрове обладнання, яке розроблене з урахуванням усіх вимог безпеки, якісно і надійно.

Дитячі ігрові та спортивні майданчики «Альміда» високої якості за цінами виробника. Ми гарантуємо високу якість, допомога при виборі і установці всіх видів майданчиків, спорткомплексів, лабіринтів. Наші ціни Вас приємно здивують.

За більш детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів