Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий спортивний майданчик

Спорти́вний майда́нчик - це спеціалізований майданчик, що має спеціальне покриття(синтетичне, асфальто-бетонне,трав'яне, грунтове), розмітку для різних ігрових видів спорту та, необхідне обладнання.

Коли дитина досягає віку повної свідомості і вже сама може приймати деякі рішення, змінюється і її прагнення до дослідження життя і самоствердження. У підлітковому віці вона вже може оцінити усю користь від активного способу життя, користь від занять спортом. Такі прагнення підлітка батьки можуть цілковито підтримувати різними способами. Ви можете записати дитину до спортивного залу, а також можете обладнати біля дому дитячий спортивний майданчик. Таким чином, у дитини з’являться вагомі причини проводити більше часу у активному відпочинку і тренуваннях, а не просиджуючи весь час за комп’ютером. Яку саме користь може нести в собі спортивний майданчик? Все залежить від обладнання, яке на ньому встановлене.

- Шведська стінка є незмінним атрибутом для будь-якого майданчика. Вона може мати металеві або дерев’яні поручні. На ній можна робити вправи для спини, рук і верхньої частини тіла.

- Обладнання для тренування м’язів ніг та стегон. Вправи на такому обладнанні зможуть не тільки додати сили кінцівкам, але й надати їм гарної привабливої форми. А це для підлітків чи не найбільш важливий аспект тренувань.

- Довершити ансамбль спортивної конструкції допоможе турнік, за допомогою якого можна тренувати руки, а також робити профілактику сколіозу.

На сайті нашої компанії «Альміда» ви знайдете широкий вибір обладнання для спортивного майданчика. Наші спортивні майданчики відповідають жорстким вимогам, в числі яких зносостійкість і довговічність; наше ігрове і спортивне обладнання не сприйнятливе до погодних умов і перепадів температур, надійно монтується на майданчику, забезпечуючи необхідну стійкість і безпеку в користуванні. Металеві деталі майданчиків заґрунтовані й покриті стійкою фарбою; дерев’яні частини оброблені захисним текстурованим складом і барвисто пофарбовані.

Купити дитячий спортивний майданчик, обладнання для спортивного майданчика, спортивне обладнання, гімнастичні комплекси виготовлені компанією «Альміда» і здійснити професійний монтаж на вулиці і доставку спортивного обладнная в будь-яке місто України: Київ, Бориспіль, Біла Церква, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Гостомель, Фастів, Ірпінь, Обухів; Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Інгулець, Кривий Ріг, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Орджонікідзе, Павлоград, Тернівка, Харків, Чугуїв, Лозова, Ізюм, Красноград, Вовчанськ, Донецьк, Артемівськ, Горлівка, Дружківка, Єнакієве, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Макіївка, Маріуполь, Слов'янськ, Сніжне, Шахтарськ, Сімферополь, Севастополь, Ялта, Алушта, Євпаторія, Феодосія, Керч, Красноперекопськ, Джанкой, Чернігів, Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Суми, Шостка, Тростянець, Конотоп, Ромни, Рівне, Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Львів, Стрий, Дрогобич, Трускавець, Червоноград, Самбір; Тернопіль, Збараж, Кременець, Теребовля, Чортків; Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Старокостянтинів, Шепетівка, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Ужгород, Мукачево, Хуст, Виноградів, Берегово; Черкаси, Золотоноша, Сміла, Умань, Кіровоград, Олександрія, Світловодськ, Миколаїв, Южноукраїнськ, Вознесенськ, Первомайськ, Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Роздільна, Южне, Херсон, Берислав, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ, Цюрупинськ, Запоріжжя, Мелітополь, Бердянськ, Василівка, Горіхів, Тиврів, Токмак, Полтава, Кременчук, Комсомольськ, Лубни, Миргород, Решетилівка, Хорол, Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Георгіївка, Краснодон, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Свердловськ, Сєверодонецьк, Стаханов, а також інші міста і селища, Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих спортивних майданчиків, на нашу електронну скриньку almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.