Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик|Пісочниці|Гірки|Дитячі гойдалки|Каруселі|Ігрові комплекси

Дитячий майданчик – це не просто місце для ігор. Це особливий світ – світ щасливого дитинства! Щоб дитина росла найбільш гармонійною і розвивалася, на дитячому майданчику мають бути пісочниця, гойдалки, каруселі, будиночки для гри і різні ігрові комплекси.

Пісочниці. Найкраще обладнати дитячий майданчик не однією, а двома пісочницями різного розміру. Менша призначається для ігор малюків, а більша – відповідно для дітей старшого віку. Маленькі дітки будуть ліпити у своїй пісочниці пасочки, а великі – в просторій пісочниці будувати з піску міста і скульптури. Не слід забувати, що пісок подобається не лише дітям, а й тваринам, наприклад, кішкам. Щоб не знайти в пісочниці неприємних сюрпризів від братів наших менших, варто закривати пісочниці. Для цього можна установити пісочницю з кришкою. У відкритому положенні кришка пісочниці відкидається в сторони, утворюючи зручні лавки зі спинками. Дерев'яна пісочниця з кришкою, що закривається у відсутності дитини, забезпечує чистий пісок для малюків.Крім пісочниць можна поставити у дворі пісочні дворики. Це пісочниця досить великих розмірів, обладнана додаткової конструкцією, наприклад, пісочниця з дахом або містком.

Гірки. Бувають різної пологості, прямі і спіральні. Зрозуміло, що для менших діток підходять гірки меншої висоти і пологості, бажано тематично стилізовані. Тоді як для старших такий варіант буде уже не цікавий – їм потрібне обладнання більш складне. Найоптимальніше якщо дитячі гірки будуть частиною комплексу, а не поодиноким снарядом дитячого майданчика.

Дитячі гойдалки – символ радості дитини. Не випадково саме їм присвячена одна з кращих пісень про дитинство - «Крылатые качели». Всі види гойдалок прийнято розділяти на висячі і балансуючі. Балансуючі (балансири) – це гойдалки, де передбачено два місця, які розташовані один навпроти одного. Гойдалки-балансири можуть бути виконані у вигляді округлої гойдалки або довгої дошки. Коли піднімається вгору один кінець балансира, то інший опускається до землі. Такі гойдалки дуже люблять малюки. Висячі гойдалки бувають на високій або на низькій опорі. Гойдалки на низькій опорі призначені для малюків. Як правило, вони обладнані сидінням з обмежувачами для рук і спини.

Каруселі – це веселий тренажер для розвитку вестибулярного апарату. Каруселі мають безліч форм, незважаючи на те, що карусель – завжди кругла. На них дитина може кататися як одна, так і з друзями.

Турніки, драбинки, містки. Вони необхідні на будь-якому дитячому майданчику, адже завдяки їм у дітей розвивається сила, спритність і витривалість. Найкращим рішенням буде з'єднати декілька турніків, драбинок і містків в одне ціле, зробивши з них комплекси для занять фізкультурою.

Дитячі будиночки, хатинки, альтанки. У цих хатинках діти відчувають себе так, ніби потрапили у казку. Тому вони ідеально підходять для ігор з казковим сюжетом. Також у будиночках, хатинках і альтанках можна грати «в будинок».

Дитячі ігрові комплекси – дані конструкції представляють собою поєднання гірок різного ступеня пологості, з різноманітними гімнастичними снарядами (драбинками, містками). Окрім облаштування ігрових місць для дітей, необхідно обладнати дитячі майданчики місцями для батьків, які будуть гуляти разом з дітьми. Для них на дитячому майданчику мають стояти зручні лавки з накриттями.

Купити дитячий майданчик, дитячі ігрові комплекси, дитячі будиночки, хатинки, альтанки, турніки, драбинки, каруселі, дитячі гойдалки,гірки, пісочниці виготовлені ТОВ «Альміда» і здійснити професійний монтаж на вулиці і доставку дитячого ігрового обладнная в будь-яке місто України: Київ, Бориспіль, Біла Церква, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Гостомель, Фастів, Ірпінь, Обухів; Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Інгулець, Кривий Ріг, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Орджонікідзе, Павлоград, Тернівка, Харків, Чугуїв, Лозова, Ізюм, Красноград, Вовчанськ, Донецьк, Артемівськ, Горлівка, Дружківка, Єнакієве, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Макіївка, Маріуполь, Слов'янськ, Сніжне, Шахтарськ, Сімферополь, Севастополь, Ялта, Алушта, Євпаторія, Феодосія, Керч, Красноперекопськ, Джанкой, Чернігів, Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Суми, Шостка, Тростянець, Конотоп, Ромни, Рівне, Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Львів, Стрий, Дрогобич, Трускавець, Червоноград, Самбір; Тернопіль, Збараж, Кременець, Теребовля, Чортків; Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Старокостянтинів, Шепетівка, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Ужгород, Мукачево, Хуст, Виноградів, Берегово; Черкаси, Золотоноша, Сміла, Умань, Кіровоград, Олександрія, Світловодськ, Миколаїв, Южноукраїнськ, Вознесенськ, Первомайськ, Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Роздільна, Южне, Херсон, Берислав, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ, Цюрупинськ, Запоріжжя, Мелітополь, Бердянськ, Василівка, Горіхів, Тиврів, Токмак, Полтава, Кременчук, Комсомольськ, Лубни, Миргород, Решетилівка, Хорол, Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Георгіївка, Краснодон, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Свердловськ, Сєверодонецьк, Стаханов, а також інші міста і селища, Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків, на нашу електронну скриньку almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.